Etos voegt Mr. Anti Snurk beugel toe aan assortiment

Vanaf maandag 7 oktober ligt de anti-snurkbeugel van Mr. Anti Snurk bij Etos in de schappen. De drogist gaat Mr. Anti Snurk aanbieden in het kader van de nieuwe campagne over slapen die zij starten. Hiermee willen zij de aandacht vestigen op slaapproblemen waarmee Nederlanders kampen, waarvan snurken er één is. Mr. Anti Snurk is een effectieve oplossing tegen snurken die al vele Nederlanders van het snurken heeft geholpen. Lees hieronder waarom.

Slaapproblemen

Uit een onderzoek van het CBS uit 2018 is gebleken dat 20 procent van de Nederlanders wel eens kampt met slaapproblemen. Hieronder vallen bijvoorbeeld moeilijk inslapen en niet kunnen doorslapen. Ruim 1 op de 4 mensen met slaapproblemen gaf aan dat zij door hun slaapproblemen werden belemmerd in hun dagelijkse functioneren, bijvoorbeeld tijdens het werk.

Ook snurken komt vaak door. Geschat wordt dat ruim 30 procent van de Nederlanders regelmatig snurkt. Dit veroorzaakt naast geluidsoverlast ook lichamelijke kwaaltjes, zoals vermoeidheid, hoofdpijn en zelfs hoge bloeddruk.

Werking van Mr. Anti Snurk

De meeste mensen snurken doordat de spieren tijdens de slaap ontspannen. Het gevolg hiervan is dat de onderkaak naar achteren valt, wat zorgt voor een belemmering van de luchtweg in de keelholte. Als gevolg hiervan ontstaat er bij het inademen een onderdruk in de keel. Hierbij worden het zachte gehemelte met de huig, de tong en de wanden van de keelholte naar elkaar toe gezogen worden en gaan trillen. Deze trillingen veroorzaken het snurkgeluid.

Mr. Anti Snurk is een zeer effectieve snurkstopper, omdat het snurken bij de bron aanpakt. Het is een tandprothese die ervoor zorgt dat je onderkaak lichtjes naar voren wordt gedwongen. Hierdoor blijft de luchtweg vrij en vindt er geen gesnurk plaats.

Een beugel op maat zal comfortabeler zijn dan een standaard beugel en daarnaast zijn werk beter kunnen doen. Daarnaast is Mr. Anti Snurk een anti-snurkbeugel op maat. Dit houdt in dat de beugel op maat te maken is, waardoor hij altijd past. Je kunt dit proces eenvoudig thuis binnen 5 minuten uitvoeren.

Wetenschappelijk aangetoonde werking

De werking van de anti-snurkbeugel is onderzocht door het Amerikaanse onderzoeksbureau National Center for Biotechnology Information (NCBI). Hierbij werden 134 proefpersonen getest. Vóór het onderzoek snurkte 96 procent van hen vaak of altijd luid. Tijdens het gebruik van de anti-snurkbeugel was dit slechts 2 procent: een enorm verschil.

Vervolgonderzoek wees uit dat ongeveer een jaar 86 procent van de patiënten de beugel nog steeds elke nacht gebruikte. De conclusie van het NCBI luidt daarom dat de anti-snurkbeugel een effectieve behandeling tegen snurken is. Ook KNO-artsen raden de anti-snurkbeugel aan bij snurken.

Waarom Mr. Anti Snurk?

Wat zijn nu precies de voordelen van Mr. Anti Snurk? Wij zetten ze voor je op een rijtje:

  • Laagdrempelige oplossing die geen inbreuk doet op je slaapcomfort
  • Werkt bij ongeveer 90% van de snurkers
  • Wetenschappelijk aangetoonde werking door het NCBI
  • Eenvoudig zelf op maat te maken: perfecte pasvorm
  • Onmiddellijk resultaat
  • Eenvoudig schoon te spoelen, op te bergen en eventueel mee te nemen op reis.
  • Goedkoop: kost slechts €27,95

Mr. Anti Snurk kopen bij Etos

Mr. Anti SnurkMr. Anti Snurk wordt tijdens de introductie bij Etos met korting aangeboden. De reguliere verkoopprijs is €27,95.